Samen op de feestbus van Oud naar Nieuw

Ekeren betaalt samen met Stabroek en Bezali voor een feestbus op oudejaarsnacht. Tot voor enkele jaren faciliteerde de provincie Antwerpen deze dienstverlening, nu moeten de gemeenten en districten zelf middelen voorzien. Vorig jaar viel de beslissing maar  in december, waardoor veel mensen niet op de hoogte waren van de dienstverlening.
“Ik ben dan ook tevreden dat dit jaar de kogel sneller door de kerk is en we de mensen tijdig kunnen informeren”, zegt Tamara Heynen, districtsschepen voor Jeugd en mobiliteit.
We trekken 1000 euro uit om de mensen op oudejaarsavond veilig van huis naar een feestje en terug te brengen. Ieder uur zal de lijn 770  het traject Zandvliet-Antwerpen verzorgen en dit van 31 december 18u tot 1 januari 24u.
Zoals vorig jaar kunnen de mensen een gratis ticket afhalen bij jeugdcentrum ’t Velt en Villa Geniets. Op deze manier hopen we het veilig te houden bij de jaarwisseling.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder