De Polder Proeft en de Polder Cruiset

BERENDRECHT – Op zondag 28 april organiseert Handbalclub HC ‘t Noorden voor de 7de maal het culinaire event ‘de polder proeft’ in samenwerking met gastenverblijf ‘De monnikenhoeve’, gelegen aan de Monnikenhofstraat 265, 2040 Berendrecht

Het event gaat door van 12 tot 19u en is dit jaar voor de 5de keer gecombineerd met een Oldtimer rally (de polder cruist) door de Belgische en Nederlandse polders met maximaal 45 oldtimers die aankomen op de Monnikenhoeve. Er zal dus heel wat opgeblonken erfgoed te bewonderen zijn.
Je kan ter plaatse ook allerlei lekkers van handelaars uit de regio komen proeven. Voor de degustaties wordt een kleine vergoeding gevraagd ter ondersteuning van de Handbalclub.
Je kan onder andere proeven van diverse wijnen van over de ganse wereld, Belgische bekroonde Gin,  artisanale kroketten, Belgische onbekende bieren, lokale Zandvlietse streekproducten, bijzondere chocoladeproducten, artisanaal roomijs,……

Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen die de handbalclub een steuntje in de rug wil geven en van lekkere dingen houdt.

Oldtimer-rijders die graag de rally mee willen rijden kunnen meer informatie krijgen door te mailen naar
depoldercruist@gmail.comwww.hcntoorden.behttp://www.monnikenhoeve.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *