Sportelen in Brasschaat

REGIO – Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Schoten, Stabroek en Wuustwezel slaan ook in 2024 de handen in elkaar voor de organisatie van Sporteldagen, sportdagen voor 50-plussers.

Van april tot november kunnen 50-plussers deelnemen aan verschillende Sporteldagen, een badmintontornooi en een petanquetornooi.

vzw Sport Plus Brasschaat organiseert zijn Sporteldag op donderdag 2 mei in sporthal Sportoase. Er staan opnieuw een heleboel sporten op het keuzelijstje: aqua-gym, zumba, drums alive, yoga,  fietsen, netbal, petanque, curve bowls, curling, badminton, body gym of een duik in het zwembad van Sportoase.

In de namiddag staat een wandelzoektocht in het park op het programma of verder sporten in de sporthal. Daarna kan er nog even gezellig nagepraat worden, genietend van een vieruurtje met koffie of thee.

Inschrijven doe je vóór 15 april bij de sportdienst. Voor een halve dag betaal je 10 euro, voor een hele 15. In de prijs zitten de activiteiten, een sportverzekering, lunch en de koffie met vieruurtje inbegrepen.

Info: sportdienst Brasschaat – T 03 650 03 30 – sport@brasschaat.be | www.brasschaat.be ©gemeente Brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *