De Lijn wijzigt plots uurroosters

Zonder al te veel ‘tam-tam’  heeft De Lijn haar uurroosters voor de autobusdiensten naar de polderdistricten fors gewijzigd en aangepast.  Ook de trajecten van de buslijnen 66.0    64/3  en 73.0 werden flink door elkaar geschud. De reden? De voertuigen stonden te lang mee in verschillende files aan te schuiven (!) Met de ‘gauwte’ werden nieuwe papiertjes met uurtabellen aan diverse haltes verspreid en vanaf dinsdag 26 april keken velen aardig op. Hun busje was of te vroeg of hemeltergend laat.
Vlak na Pasen en de bijhorende schoolvakantie  ‘vlug-vlug’ wijzigingen aanbrengen, allemaal goed en wel…En de reiziger dan?   Aan chauffeurs best niet al te veel vragen stellen. Verschillenden onder hen hoorden het pas bij aanvang van hun dienst…  Coördinatie?  Omzeggens nihil!   Aangezien de boekjes met nieuwe dienstregeling nog moeten gedrukt worden (!) is Koning  Klant tijdelijk aangewezen op het bushokje… waar info uithangt…  Alleen voor lijn 64/3 zou er momenteel een nieuw boekje klaar zijn.
Navraag bij De Lijn leert on dat er omzeggens geen wijzigingen zijn op zaterdag of zondag.  Maar wel geeft men grif toe dat er aardig wat klachten zijn van het cliënteel.   Da’s niet moeilijk!  Meer weten?     www.delijn.be                  erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *