De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is terug

HOEVENEN/BRASSCHAAT/ESSEN – De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is terug. Nadat de afgelopen jaren één of ander vervelend virusje ronddoolde, is Kamp Noord er weer helemaal terug! Kamp Noord groeide de afgelopen jaren voor veel bands uit tot de ideale springplank voor jong muzikaal geweld in de Noorderkempen. In 2023 gaan we dus weer op zoek naar de ‘Beste band van de Noorderkempen!’

Kamp Noord heeft in de regio al heel wat bands voortgebracht die daarna nationale bekendheid kregen: Equal Idiots, The Calico’s, Geppetto & The Whales, Black Leather jacket en vele anderen braken door via de poort van Kamp Noord… Nadien stonden ze o.a. op Pukkelpop, Werchter en andere grote festivals, werden ze genomineerd voor een MIA, wonnen ze StuBru’s De Nieuwe Lichting, stonden ze in de finale van Humo’s Rock Rally of scoorden ze verschillende radiohits.

Niet dat het één perse met het ander te maken heeft. Maar we zeggen maar… Zie jij het zitten om in hun voetsporen te treden? Schrijf je band nu in voor Kamp Noord 2023 en wie weet staan jullie binnenkort op het podium van één of ander fantastisch festival! Het is wel noodzakelijk dat er iemand van de band zijn domicilie heeft in Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek of Wuustwezel. Een andere voorwaarde is dat de gemiddelde leeftijd van de bandleden maximaal dertig jaar is.

Hoe sneller je inschrijft, hoe groter je kans om deel te nemen. Maximaal twintig geselecteerde bands nemen het tegen elkaar op in twee halve finales en één grote finale. De halve finales vinden plaats op 10 februari in de JOS te Stabroek en op 17 februari in HobNob te Brasschaat. De locaties worden later bekend gemaakt. De grote finale vindt plaats op 24 maart 2023 in Zaal REX te Essen.

De geselecteerde bands en de plaats van spelen worden op 11 januari 2023 bekend gemaakt via deze website. Naast een joviale prijzenpot bestaande uit studiotijd in TRIX twv 1400 euro kan je ook optredens winnen voor lokale festivals en clubs zoals Straatfeesten Kalmthout en Pulptuur Kapellen.

Elk genre is toegestaan: pop, rock, R&B, soul, hip hop, heavy metal, disco, … De organisatie weet alles wel te pruimen. Ken jij muziektalent dat zich schuil houdt achter de deuren van het tuinkot of zit je zelf in een band?

Schrijf je dan UITERLIJK OP 23 DECEMBER in voor Kamp Noord 2023 – Band Editie!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *