Corinne en Guido starten nieuwe zaak ‘Vezels’ in Wuustwezel

Guido Aendenboom rechts met zijn vrouw Corinne en de kinderen Maxine en Jules
samen met de winkeldames Nicole Van Looveren en Peggy Rens

Guido Aendenboom en Corinne Hopchet uit Stabroek gaan met hun nieuwe zaak ‘Vezels’ in Wuustwezel stoffen verkopen. In de winkel kan je terecht voor alle stoffen om te naaien, of voor gordijnen maar Vezels heeft ook vloertapijten of een uitgebreid assortiment wol om te breien. Naast Vezels heeft Guido al een zaak in Stabroek: AND Projects, waarmee hij raamdecoratie verkoopt.

Op 25 maart opende Guido zijn nieuwe zaak in Wuustwezel. ‘Vezels’ is vooral bedoeld voor iemand die handig is en graag zelf kleren en andere dingen maakt waar je stoffen voor nodig hebt. Ze hebben  gerief om te breien of te naaien, maar hebben ook alles voor vloertapijten, stoelovertrekken en om kussens te maken.

Met ‘Vezels’ zet Guido het werk van zijn vorige partners verder. “Ik heb een plaatsingsfirma, AND Projects, waarmee ik raamdecoratie plaats en verkoop. Voor de plaatsing van gordijnen werkte ik samen met een vrouw die ook een stoffenzaak had in Wuustwezel. Helaas is zij overleden en nadien is de zaak failliet gegaan.”

Bij ‘Vezels’ kan men terecht voor een groot assortiment wol

Guido heeft de zaak niet overgenomen, maar is een nieuw bedrijf begonnen op dezelfde locatie. “Het was een ideale kans. In de vorige zaak werkten 2 vrouwen die enorm veel kennis hebben over al die stoffen en die kennis heb je nodig om een goed bedrijf op te bouwen. Die 2 dames zijn dus ook mee in Vezels gestapt.” En met die nieuwe zaak wil Guido vooral de place to be worden in omstreken voor creatieve doe-het-zelvers. “We willen een grote zaak met veel verschillende soorten stoffen worden. En willen in onze regio het bedrijf worden waar iedereen terecht kan om gordijnen, kleren, vloertapijten en zoveel meer te maken.” “We hebben ook ontzettend veel knopen, garen om te naaien en alle accessoires, zoals breipriemen, naalden, scharen, vingerhoedjes en nog meer.”, geeft Guido nog mee.

Je kan de zaak Vezels vinden aan de Bredabaan 193A (achter keukens Augustijns), 2990 Wuustwezel.
Tel. 03/318.62.20 – vezelsbv@gmail.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *