"Breek de stilte" wandeldag te Putte komt er aan

Breek de stilte
Op zondag 8 september 2013 organiseert vzw “Breek de Stilte” haar 17de  wandeldag met allerlei activiteiten voor jong en… iets minder jong.
Rocco Granata, Marleen Merckx, Hans De Munter, Ben Rottiers, Danni Heylen en Marijn Devalck zijn van de partij. Misschien het goede moment om weer eens samen te komen, om wat bij te praten bij een hapje en een natje.
Voor de sportvrouwen en sportmannen onder ons, wandelen mag maar is zeker niet verplicht.
De zittenblijvers/ tooghangers kunnen genieten van tal van artiesten die aanwezig zijn op deze happening. (zie affiche en drieluik in bijlage)
De dag start met klaverbladwandelingen van 5, 6, 7 en 8 km. De echte wandelaars kunnen de verschillende parcours naar keuze combineren.  Vanaf 10 uur is er ontbijt gevolgd door een unieke wandeling door onze twee boswachters, dit alles samen voor 7 Euro.
Deelnemers kunnen hun 7 euro storten op rekeningnummer: BE 73 7765 9045 4760     BIC:GK CC BEBB   met vermelding “ontbijt” – Onze organisatie zorgt ervoor dat de tafels gereserveerd staan zodat u met uw gezelschap samen zit. Info:03 665 35 17 .
Vanaf 13.00u verwelkomen we de Bekende Vlamingen. Om 14.00u stappen we met zijn allen symbolisch 3km voor autisme. Kinderen tot 12 jaar nemen  gratis deel aan de wandelingen, grime en springkasteel.
Wil je luilekker van het bos genieten, de paardenkoetsen staan voor u klaar: 2€ de rit.
Hopelijk mogen we heel wat mensen begroeten.
Laten we samen een hart onder de riem steken van tal van ouders en families, want in de zorgsector zijn plaatsen, zeker die voor specifieke zorgen zoals  die voor mensen met autisme vandaag de dag nog veel te weinig beschikbaar
Zo kregen we net van een ouderpaar te horen dat voor 2020 hun kind geen plaats zal hebben. Hun dochter zal daarom meer dan 4 jaar thuis moeten worden opgevangen met een persoonlijke-assistentiebudget.
De ouders kunnen dan wel beroep doen op een sociaal secretariaat voor hun loonadministratie of de deze taak zelf op zich nemen. Ouders worden hier nogmaals extra belast en zitten nu al met de vraag wie gaat het later “na ons” allemaal doen.
Maar “samen “voelen we ons sterk. Nodig daarom op jullie beurt uw vrienden en familie uit want iedereen is welkom.
Vergeet vooral de (klein)kinderen niet want zij kunnen genieten van heel wat animatie.
Hopelijk zien we mekaar op 8 september.
Info:  vzw” Breek de Stilte”, Driehoek 39 te Stabroek – www.breekdestilte.be – info@breekdestilte.be – Tel: 03 665 35 17  – GSM: 0478 80 10 96

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder