Rode Duivel Thomas Vermaelen is papa geworden

De meest bekende voetballer uit Stabroek is ongetwijfeld Rode Duivel  en Arsenalspeler Thomas Vermaelen (27). De geblesseerde linksvoetige verdediger is vorige week vader geworden van een eerste zoontje.
Dat wist Annemie Dingemans, de moeder van Thomas, ons fier te vertellen. De kleine Raff werd dinsdag 27 augustus geboren, precies op de verjaardag van Thomas’ vader Luc. Zowel mama Polly Parsons als de baby maken het goed. Parson is een voormalig lingeriemodel. Tegenwoordig is ze tv-presentatrice op BBC.
“Vorige week zijn we natuurlijk al naar Londen geweest. Jammer genoeg vergaten Luc en ik ons fototoestel, dus foto’s van de jongste telg van de familie hebben we nog niet. Op een half jaar tijd is onze familie gegroeid met twee schattige baby’s.  Enkele maanden geleden werd Thomas’ oudste broer Wouter immers ook voor de eerste keer papa”, zegt Annemie Dingemans, de moeder van Thomas.
Thomas Vermaelen ontving twee jaar geleden de Gulden Garve. Dat is een eretitel die Stabroekenaars kunnen krijgen wanneer ze de naam van de poldergemeente tot ver buiten de grenzen uitstraling geven. Je kan het vergelijken met een soort ereburgerschap.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *