BIN-event van Verenigde Kalmthoutse BINs

KALMTHOUT – De verenigde Kalmthoutse BINs organiseren in het Kerktheater in Heide Kalmthout op vrijdag 8 maart 2024 vanaf 18u30 een BIN-event. Die avond wordt er een amusant gebeuren georganiseerd waarbij de veiligheid centraal staat.

De avond start met een voordracht welke gebracht wordt door Steve De Smet, beter gekend als “de flik uit Gent”. Hij schets op een ludieke manier de vooruitgang die er door de jaren heen is gemaakt op het vlak van communicatie: “van lei en griffel tot computer”.  

De voorzitter van het BIN-kenniscentrum Benno Gekiere sluit hier naadloos op aan door in beeld te brengen hoe BINs kunnen werken rond communicatie en de gevaren die dit meebrengt.

Als derde spreker is er Stijn Van Bouwel die het aanwezige publiek de nodige tips en tricks aanreikt om cybercriminaliteit in te perken.

Naar het Kerktheater worden vooral de BIN-leden van de verschillende BINS van Kalmthout en omgeving, en mensen die interesse hebben in de werking van een BIN in het algemeen, uitgenodigd. De toegang is gratis, aan de aanwezigen wordt  een gratis drankje aangeboden!

Ter plaatse zullen er ook een drietal standjes te bezoeken zijn rond de veiligheid in het algemeen: de lokale politie zone Grens, het BIN-kenniscentrum en de BINs van Kalmthout zorgen hiervoor. Voor en na de voordrachten kan aan deze standen info bekomen worden. Wie in Kalmthout nog niet aangesloten is bij een BIN kan die avond ook zijn aansluiting regelen.

Het tweede deel van de avond kan gebruikt worden voor een sociale babbel, samen goede praktijken uitwisselen, of om nader kennis te maken met elkaar!

Info: Kalmthoutse BINs. Louis van den Buijs, coördinator. vandenbuijslouis@gmail.com – 0477/22.24.81

copyright: gemeente BIN Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder