Bezoek Kalmthouts melkveebedrijf op Dag van de Landbouw

dag van de landbouw
Op zondag 18 september 2016 zetten 45 bedrijven in Vlaanderen de poorten van hun boerderij wagenwijd open om je, samen met familie en vrienden, gastvrij te ontvangen. In Kalmthout kan je terecht op het melkveebedrijf van Marc en Lieve Sanders-Vrins. Je kan er naar de kalfjes en koeien komen kijken en ontdekken hoe het er op een modern melkveebedrijf aan toe gaat. Ook voor kinderen valt er heel wat te beleven. Je vindt het bedrijf op Brasschaatsteenweg 214. Je bent er welkom van 10 tot 18 uur.
Tijdens de Dag van de Landbouw kan je bij 45 bedrijven achter de schermen zien hoe het er bij een land- of tuinbouwer echt aan toegaat. Boerenbond en Landelijke Gilden selecteerden in elke provincie zorgvuldig een aantal bedrijven. Van melk- en vleesvee-, akkerbouw- en pluimvee-, tot loonwerk-, sierteelt- en fruitbedrijven. Innovatieve technieken, zoals een melkrobot en mestverwerking, komen aan bod. Ook voor gezinnen met kinderen is zo’n uitstap erg leerrijk. Op heel wat plaatsen zijn er rondleidingen op kindermaat…
Info:  www.dagvandelandbouw.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder