2000 waterballonnen op Splash-mob te Kapellen

splashmob
 
[Not a valid template]
 

 
De Splash-mob in het gemeentepark van Kapellen die op woensdagnamiddag 14 september werd gehouden, kon op veel belangstelling rekenen.
Het initiatief voor deze waterpret ging uit van de jeugddienst van Kapellen. “Omdat het vandaag volgens de weerberichten het de allerlaatste hete dag zou zijn,  konden  wij dit niet zomaar laten voorbijgaan” zegt Lies Verheyen van de jeugddienst.
Via de sociale media als facebook en Radio 2 lanceerden wij een oproep. En met succes! Honderden kinderen deden mee aan een groot watergevecht. De jeugddienst zorgde voor de ballonnen, waterpistolen en reuzen spuiters  en  via de brandweer kon door middel van een versleten brandslang een grote watersproeier geplaatst worden. Het werd een spetterend, verfrissend watergevecht.  Regelmatig vlogen de waterballonnen uit hun koers en misten hun doelwit, waardoor de omstaanders niet gespaard bleven. Alle kinderen werden nog getrakteerd op een lekker ijsje.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder