Asfalteringswerken Monnikenhofstraat en herstellingswerken Solftplaats

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo vernieuwt de toplaag van het asfalt in de Monnikenhofstraat en voert herstellingswerken uit op de Solftplaats. De werken starten op woensdag 18 oktober en eindigen op vrijdag 24 november.

Monnikenhofstraat
De werken in de Monnikenhofstraat starten op woensdag 18 oktober en duren tot en met vrijdag 27 oktober. Aannemer VHP Wegenbouw voert asfalteringswerken uit vanaf de Solftplaats tot het kruispunt met de Bosstraat. Het kruispunt Antwerpsebaan/Monnikenhofstraat blijft steeds bereikbaar voor het verkeer. De klinknagels worden verwijderd en er worden fietssuggestiestroken aangelegd.

  • woensdag 18 oktober: de toplaag van het asfalt wordt afgefreesd.
  • van donderdag 19 tot en met dinsdag 24 oktober: de aannemer vernieuwt de riooldeksels, verwijdert de klinknagels en doet plaatselijke herstellingen. ​
  • van woensdag 25 tot en met donderdag 26 oktober: De aannemer asfalteert de straat.
  • vrijdag 27 oktober: indien de asfalteringswerken niet klaar zijn door onvoorziene omstandigheden, zal er verder geasfalteerd worden.

Solftplaats
De werken aan de Solftplaats gaan door vanaf dinsdag 14 november tot en met vrijdag 24 november. Aannemer Verbruggen voert herstellingen uit aan de klinkers van de Solftplaats. Hierdoor is de noordzijde van de Solftplaats afgesloten vanaf de Monnikenhofstraat tot de Dorpstraat.

Omleidingen
Het doorgaand verkeer volgt een omleiding. Bussen van De Lijn rijden van woensdag 18 oktober tot en met vrijdag 24 november als volgt:

  • Richting Antwerpen: normale reisweg tot Dorpstraat – rechtdoor Dorpstraat – links Schouwvegerstraat – links Antwerpsebaan – rechts Cecilianenstraat – links Franciscanenstraat – rechts Dominicanenstraat – rechts Kruisbos – links Raapakker – rechts Monnikenhofstraat en verder de normale reisweg.
  • Richting Zandvliet: normale reisweg tot Monnikenhofstraat – links Raapakker – rechts Kruisbos – links Dominicanenstraat – links Franciscanenstraat – rechts Cecilianenstraat – links Antwerpsebaan – rechts Schouwvegerstraat – rechts Dorpstraat en verder de normale reisweg.
  • De haltes Kleine Bredestraat en Solftplaats (richting Zandvliet) worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien aan het kruispunt Kruisbos/Dominicanenstrat en in de Dorpstraat ter hoogte van de Solftplaats richting Zandvliet.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *