5x gratis Vlaanderen Feest! in Kapellen

De gemeente Kapellen organiseert ook dit jaar een aantal gratis activiteiten in het kader van Vlaanderen Feest!
-Op de wekelijkse markt op het Marktplein worden op donderdag 5 juli twee fietsen verloot, eentje gesponsord door de marktkramers, de tweede door de gemeente. Bezoekers van de markt ontvangen vanaf 8.30 uur een tombolabiljet bij elke aankoop. De twee fietsen worden om 10.30 en 11.30 uur onder alle aanwezige deelnemers verloot.
-In het gemeentepark kan je ook op donderdag 5 juli vanaf 19.30 uur terecht voor de eerste Engie Parkies van deze zomer met een gratis concert van Brussels by Night (met Raf Van Brussel).
-De Guldensporenmisviering van het Davidsfonds vindt op zondag 8 juli om 11.00 uur plaats in de Sint-Jacobuskerk (Kerkplein). Het Kapelse dameskoor Voix Célestes o.l.v. Simon De Paepe luistert de viering op met liederen van Vlaamse componisten. Aansluitend vindt er een receptie plaats.
-Onder de noemer Kapellen vertelt brengen op woensdag 11 juli vanaf 20.00 uur 11 Kapellenaren 11 verhalen over Kapellen in ’t Kerkske. Die vertelsels zijn straf, om te lachen, historisch, spannend, verbazend, onverwacht, … Komen luisteren is volledig gratis. En om een en ander door te spoelen worden er bij deze gelegenheid Kapelse bieren geschonken.
-In het gemeentepark is het op donderdag 12 juli vanaf 19.30 uur tijd voor de tweede Engie Parkies van deze zomer. Frimout zingt er de pannen van het dak.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *