Workshop 'Later word ik journalist' brengt kinderen naar onze redactie

De kinderen met de animatoren Marjolein en Jolien
die een artikeltje kwamen afgeven en daarvoor actief meewerkten op onze redactie

Tijdens de zomermaanden organiseert Vrijetijdscentrum ‘De Schelde’ in Zandvliet tal van activiteiten. Elke woensdag staat in het teken van ‘Later word ik …’. Woensdag 4 juli kregen we bezoek van super enthousiaste kinderen die zich hiervoor hadden ingeschreven. Hun thema was ‘Later word ik journalist’. In de voormiddag volgden ze de jongste groep over hun activiteit ‘Later word ik chef-kok’ en maakten er een verslagje van. Dat kwamen ze afgeven op onze redactie en kan je hieronder lezen.


Vandaag zijn wij langsgegaan bij de a-kaart. Wij zijn de activiteit van de jongste groep gaan volgen. Daar vertelden ze ons dat ze vandaag aan het koken waren. Ze maakten fruitsla, chocoladebroodjes, appelflappen en meer. Na het koken gingen de chef-koks hun creaties proeven en ook voor ons hadden ze extra porties voorzien. Hier hebben we ten volle van genoten terwijl we allemaal samen in de speeltuin van het zonnetje konden genieten.
“De kindjes van 4 tot 7 jaar die vandaag zijn ingeschreven voor de A-kaart mogen met ons koken.”, wist één van de  animatoren ons te vertellen. Ook vertelden ze ons dat ze deze week nog een uitstap naar Bobbejaanland  maken, gaan tennissen, … Voor al deze leuke activiteiten doorheen heel juli en augustus zijn er nog verschillende plaatsen vrij.
Als dit je leuk lijkt, kan je alle informatie vinden op www.antwerpen.be/akaartjeugd
Dank aan Alexander, Babs, Matthew, Katinka, Jana, Mahir, Kyan en de animatoren Jolien en Marjolein voor de leuke bijdrage en het interessante verslag.
Hieronder vindt u nog een foto die ze zelf hebben genomen om bij hun verslagje te voegen en waar de kinderen aan het koken zijn. En de jonge journalisten maakten zelfs een filmpje! Knap hoor.

Een lekkere chocoladetaart maken

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *