37ste Toeristische Trottinettentocht

KAPELLEN – Op zondag 19 mei 2024 organiseert vzw “Trottinettepret”, de 37ste Toeristische Trottinettentocht. Reeds meer dan 35 jaar was dit een succesrijke en ludieke gebeurtenis en die traditie willen wij uiteraard zeker verder zetten tot een jaarlijks wederkerende in het oog springende, sportieve activiteit.

Wij komen bijeen in de ‘Mastenhoeve’ om 6 uur voor de inschrijvingen. Omstreeks 6.30 uur vertrek met de autobus naar Kaatsheuvel (NL). Aldaar start onze tocht dit jaar om 8 uur. We rijden via Dongen (NL), Gilze (NL), Meerle (Hoogstraten), Meer (Hoogstraten), Wernhout (NL), Nieuwmoer, en Kalmthout. Onze aankomst is terug te voorzien omstreeks 18 uur in de Mastenhoeve, Kapelsestraat 254 te Kapellen. Een tocht van meer dan 80 km.

De deelnemers rijden met een trottinet van de organisatie of eigen trottinet. Uiteraard zijn er de nodige stops voorzien met het nodige eten en drank om deze tocht af te maken. Bij aankomst wordt er een warme maaltijd aangeboden en kunnen de deelnemers zich verfrissen met een aangename douche.

Het hele gebeuren wordt gesteund door plaatselijke handelaars, het gemeentebestuur van Kapellen en diverse sponsors van in en rond de gemeente. Voor deze prestatie schenkt het gemeentebestuur van Kapellen dan ook een groepsfoto aan elke deelnemer die de tocht uitrijdt.

Info: 03-284.80.15 of email jan@ketelaars-vanaert.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *