27ste editie Breek de Stilte op zondag 10 september 2023

Op stap met Ben Rottiers!

Met Oltdimergebeuren!


STABROEK – Op zondag 10 september gaat de 27ste editie van Breek de Stilte door aan zaal Moorland te Stabroek. Kinderen met autisme kunnen dit jaar ook genieten van Oldtimers en klassiekers samen met Bekende Vlamingen en een podium vol artiesten. Marijn Devalck: peter van de vzw, Ben Rottiers, Tuur de Weert, Marianne Devriese, Steve Geerts, Danni Heylen en Katrien De Becker zorgen alvast weer de nodige ruggensteun.

Ontbijten voor Autisme
De dag start vanaf 10 tot 11 uur met ‘Tafeltje dek je’, voor 10 euro per persoon krijg je een lekker ontbijt met 1 koffie of thee, een fruitsap, 1 broodje met hesp of kaas, 1 koffiekoek en 1 fruityoghurt. De muzikale omlijsting gebeurt door Duo Melodie. Je kan nadien gratis in een anders gesloten gebied en in het Fort van Stabroek deelnemen aan de boswachterswandeling.
reservatie voor het ontbijt verplicht via 0478 80 10 96 – info@breekdestilte.be De betaling moet binnen zijn voor 4 september op rekening nr. BE 73 7765 9045 4760 van vzw Breek de Stilte.

Wandelen
U komt toch ook mee stappen voor autisme en maak kans om de fiets te winnen? Je kan vanaf 9 uur tot 16 uur wandelen: afstanden: 3, 4, 6, 7 en 12 km. De wandelingen vertrekken vanuit zaal Moorland en gaan langs de antitankgracht, de Kreukelheide en haar omgeving. Deelname 2 euro per persoon.
Om 13.30 uur start het podiumgebeuren waar bedrijven met een hart voor autisme hun steun geven. Aansluitend is er de geleide wandeling met bekende Vlamingen. Deelname: 3 euro. Kinderen onder de 12 jaar wandelen gratis mee. Er zijn ook frietjes, broodjes hamburger te verkrijgen en staat er een grimstand en springkasteel voor de kinderen.
Vanaf 13 uur kan je een toertje maken met paard en kar voor de prijs van 2,5 euro per persoon.


Oproep Oltdimergebeuren
Vanaf 10 uur tot 15 uur vindt er een oldtimertreffen plaats in de voortuin van het gemeentehuis. Daarom lanceert vzw Breek de Stilte een oproep aan oldtimerbezitters met een hart voor autisme om deel te nemen aan dit oldtimertreffen.
In een speciale formule wil Breek De Stilte kinderen met autisme, bekende Vlamingen, en bezoekers laten genieten van een rondrit met een oldtimer aan 5 euro per persoon.
Inschrijven en meer info via info@breekdestilte.be of sms rondrit en aantal personen naar 0478 80 10 96. Kom je met uw oldie sms dan “erfgoed” naar bovenstaand nummer. Je wordt nadien gecontacteerd.
i

nfo: www.breekdestilte.be

Kom met de fiets! Fietsenstalling achter  zaal Moorland.
Parkings: Brouwershoeve Dorpstraat 67;  LIDL, Picoloplein 7;  ALDI ,Hoogeind 8 of gewoon naast de gewestweg N111 Hoogeind/Dorpstraat/Laageind.
Kan je er niet bij zijn en wil je toch graag steunen dit kan via  Belfius BE73 7765 9045 4760
www.breekdestilte.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *