Antwerpse koopzondag met Ekers tintje

Tom en Loes van ijsjeszaak Marktje 7

ANTWERPEN/EKEREN – Op zondag 3 september zijn de winkels in de Antwerpse binnenstad geopend, zoals elke eerste zondag van de maand maar het weekblad Libelle biedt bezoekers van de stad nog een extraatje aan op de Groenplaats. Daar wordt het publiek bedacht met allerlei verwennerijen, een surplus dus aan de proevertjes en topkoopjes van de reguliere Antwerpse handelszaken.

Een van die extra’s van Libelle is het gratis weggeven van 1000 bolletjes ijs en wie schept die ijsjes ter plekke ? De winnaar van Libelle’s Crème de la Crème-wedstrijd namelijk ijsjeszaak Marktje 7 uit Ekeren.
Tom en Loes waren de winnaars van de wedstrijd, zij draaiden het allerlekkerste, allerbeste en allersmeuïgste ijs van Vlaanderen. Eén spijtige zaak voor de bezoekers van zondag 3 september: er moest vooraf ingeschreven worden om een van de duizend bolletjes te bemachtigen en dat bleek een enorm succes te zijn want in een mum van tijd waren alle bolletjes gereserveerd.
Uiteraard kunnen ijsliefhebbers op andere dagen terecht aan Markt 7 in Ekeren want daar wordt tot eind september van woensdag tot zondag (van 14 tot 21 uur) de echte gelato op de hoorntjes of in de potjes geschept maar dan niet gratis natuurlijk. (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *