26ste Jaar- en Feestmarkt en 55ste Polderfeesten te Prosperpolder

Met gansrijden!

Zondag 5 september 2021: Jaarmarkt Prosperpolder, niet zomaar een jaarmarkt, de grootste en mooiste van het Waasland! Ons mooie Prosperpolder ook gekend als Knorrendonk uit de reeks “Den elfde van den elfde”. De eerste zondag van september staat het idyllische polderdorp Prosperpolder op zijn kop.Van heinde en verre stroomt het volk, als door een magneet aangetrokken, naar de dorpskern van dit uniek mooie polderdorp.

Op die dag groeit de bevolking van enkele tientallen Prosperpoldernaars aan tot enkele duizenden. Reden voor deze bevolkingsexplosie is de traditionele jaarmarkt van Prosperpolder. Inderdaad, de jaarmarkt van Prosperpolder is niet zomaar een jaarmarkt. Verspreid over ons mooie polderdorp, kan je vanaf 12u genieten van volgende activiteiten: gewestelijke prijskamp voor paarden, pony’s en hoornvee. Met de verkiezing van “de schoonste koe en paard van de streek”. Tentoonstelling van verschillende geiten- en schapenrassen, Belgische konijnenrassen en neerhofdieren.

16de Ganzenrijderswedstrijd van de Prosperpolder, Behendigheidsproeven en demonstraties met oude tractoren en machines. Verschillende muzikale optredens. Gratis kinderanimatie, kinderdorp, kindergrime, oude volksspelen.
Zondagsmarkt en gezellige kraampjes met oude ambachten en tractoren. Tentoonstelling landbouwmachines en voertuigen. Eetfestijn in een uniek groen kader van de Polder. Demonstraties schapen drijven zoveel meer… poldersfeer!
Daarom iedereen op post op: zondag 5 september 2021 in de dorpskern van Prosperpolder voor de 26° jaarmarkt in onze mooie Polder.
Je kan alle informatie nog eens nalezen via: www.facebook.com/JaarmarktProsperpolder en op onze vernieuwde website: www.jaarmarktprosperpolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *