Heropening balie en foyer Vrije tijdscentrum De Schelde

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – Na een lange, onzekere periode is er eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. Deze week zijn er heel wat verplichtingen weggevallen voor winkels, horeca-zaken, discotheken, … Daardoor is er opnieuw meer mogelijk, ook voor ons. Neem zeker een kijkje op vrijetijdscentrum de Schelde voor de leuke en boeiende activiteiten, voor elk wat wils!

Heropening balie en foyer
Vanaf 1 september is het onthaal van het vrijetijdscentrum opnieuw open volgens de traditionele openingsuren: maandag gesloten. Dinsdag, woensdag en vrijdag open van 9 tot 16 uur. Donderdag open van 9 tot 18 uur
Ook de foyer is vanaf 1 september opnieuw open om tijdens de openingsuren de krant te lezen of te genieten van een kopje koffie of thee.

Meer plaatsen in de zaal
We mogen opnieuw de volle capaciteit van onze zaal benutten. Hierdoor komen er extra tickets vrij voor uitverkochte voorstellingen zoals het concert van Kommil Foo of de comedyparade. Stond je op de wachtlijst voor een uitverkochte voorstelling in de zaal? Dan kreeg je intussen bericht van ons (of mag je snel een bericht verwachten).

Coronamaatregelen
Covid-19 is helaas nog niet voltooid verleden tijd. Daarom vragen we je om bij je bezoek nog rekening te houden met volgende regels: ontsmet je handen bij het binnenkomen. Draag je mondmasker wanneer je je verplaatst en neem het pas af wanneer je zit (in de foyer of in de zaal).

foto: Frederik Beyens

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *