10 000 stappen in het straatbeeld

©gemeente Kalmthout

Kalmthout is één van de vele gemeenten en steden die deelneemt aan de campagne ’10 000 stappen: elke stap telt!’. Want 10 000 stappen per dag (of 8000 voor oudere personen) is voor velen nog veraf. En elke stap extra per dag is goed voor je gezondheid. Wie elke dag een half uurtje beweegt of omgerekend 4000 extra stappen zet, doet de teller al snel oplopen.

Maak een ontspannende wandeling in onze mooie gemeente, ga wat vaker te voet naar de winkel of neem de fiets in plaats van de auto… Voldoende beweging zorgt mee voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Tel dus niet alleen je stappen maar kijk ook eens hoeveel uren je per dag stilzit.

Heb jij de borden al gespot?
Wegwijzers met een aantal ‘stappen’ in Kalmthout tonen je dat ook kleine afstanden in de buurt extra stappen opleveren. Zo vind je naast signalisatie aan de Kalmthoutse natuurgebieden ook borden aan de straten Nieuwmoer-Dorp, Bloemstraat, Lindendreef, Driehoekstraat en de Heidestatiestraat.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder