1 Belgische en 4 provinciale kampioenstitels voor KAPE-Masters


Op het gecombineerde “Belgisch Kampioenschap Indoor Masters” en “Provinciaal Kampioenschap Indoor Masters”, zorgden de masters van atletiekclub Kapellen (KAPE) voor een flinke oogst aan eretitels. Dirk Vander Avert werd Belgisch en provinciaal kampioen hoogspringen, Walter Van Boven dubbel provinciaal kampioen op 60 m en 200 m en Kristien Coddens provinciaal kampioen verspringen.
Walter Van Boven ging dit jaar opnieuw voor de dubbel in de M60-categorie. En dat leverde hem twee provinciale titels op. Op de 60 m was zijn tijd van 8”77 ook nog goed voor zilver op het Belgisch kampioenschap. De tweede provinciale titel viel op de 200 m in een tijd van 30”16. Dit was tevens goed voor brons op het Belgisch kampioenschap.
Bij de masters-dames W40 kwam Kristien Coddens uit op de 60 m en het verspringen. Met een tijd van 9”38 werd ze tweede in haar sprintnummer. Bij het verspringen was 3 m 55 goed voor de provinciale kampioenstitel in haar categorie.
Dirk Vander Avert opteerde opnieuw voor zijn sterkste nummer, het hoogspringen. Bij de masters-heren M40 werd hij Belgisch kampioen met 1 m 70 en miste hij maar nipt zijn volgende hoogte op 1 m 75. Maar ook deze hoogte was goed genoeg voor dubbele titelwinst. Hiermee werd hij zowel Belgisch als provinciaal kampioen in zijn leeftijdscategorie én klopte hij heel wat jongere deelnemers bij dit hoogspringen.
De eindbalans: één Belgische titel … en alle KAPE-deelnemers brachten minstens één provinciale titel mee naar huis. Alle info kan je vinden op de website van KAPE: www.ackape.be
    

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder