Zorgbedrijf Antwerpen zet de deuren open op Dag van de Zorg

Woonzorgcentrum Monnikenhof ©zorgbedrijf Antwerpen

BERENDRECHT – Op zondag 19 maart is het Dag van de Zorg in heel Vlaanderen, ook bij Zorgbedrijf Antwerpen. Op die dag ontvangen 10 locaties iedereen die een kijkje wil nemen in een woonzorgcentrum, dienstencentrum of assistentiewoning. Klanten, bewoners, al hun vrienden en familie en mensen uit de buurt zijn van harte welkom om de diensten van Zorgbedrijf Antwerpen te leren kennen. Op deze sites is bovendien leuke animatie voorzien voor groot en klein en staan er lekkere snacks en drankjes klaar. Ook wie interesse heeft in een job in de zorg vindt op de Dag van de Zorg bij het Zorgbedrijf een nieuwe uitdaging.

In Deurne, Berchem, Berendrecht en Hoboken worden verschillende activiteiten georganiseerd tussen 10 en 17 uur, speciaal voor de Dag van de Zorg. Het programma is te vinden op zorgbedrijf.antwerpen.be/dagvandezorg.

Een gezellige dag voor het hele gezin in Berendrecht

Ook de locaties van Zorgbedrijf Antwerpen in Berendrecht zwaaien de deuren open. ‘s Middags kunnen bezoekers in dienstencentrum Molengeest aanschuiven voor een driegangenmenu. Om 14.30 uur treedt Lia Linda op en zijn er tijdens de show verse smoutebollen.

In woonzorgcentrum Monnikenhof en dagverzorgingscentrum Berendrecht openen de deuren al in de voormiddag. Om 10 uur start het jobevent voor zorgkundigen, verpleegkundigen en poetshulpen. Bezoekers kunnen het ‘senior-simulatiepak’, rolstoelparcours en de belevingstafel uitproberen, rondleidingen volgen en foto’s laten nemen in de fotohoek. Kinderen leven zich uit op het springkasteel en laten zich schminken bij de grime.
​Om 12 uur is er het middagmenu en daarna een snuifje cultuur: ‘Een toevallige passant’, een woordeloze circusvoorstelling, van vader Noah en zoon Benjamin Rummens. Om 15 uur speelt Patrick De Deken ten dans, met populaire muziek voor iedere leeftijd. Van schlagers tot rock ‘n roll, van evergreens tot disco.

Een frisse neus halen kan in Berendrecht met de luisterwandeling-podcast.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *