‘Zo Dichtblij’ kan gemakkelijk met de fiets of te voet

Van zaterdag 29 april tot en met zaterdag 3 juni loopt de campagne ‘Zo Dichtblij’. Die moedigt klanten aan om te winkelen en te genieten in en rond de kern van de eigen gemeente. De actie vervangt ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. ‘Zo Dichtblij’ gaat verder dan alleen fietsen en wandelen naar de winkel. De actie vraagt aandacht voor dorps- en stadskernversterking en duurzaam beleid bespreekbaar maken bij de bevolking, middenstanders en kmo’s.
‘Zo Dichtblij’ behoudt het wedstrijdelement van ‘Belgerinkel’ om de lokale handel en bedrijvigheid in de verf te zetten. Ondernemers in en rond de kern belonen hun klanten bij ieder bezoek met een lot. De code op dat lot kan je registreren op www.zodichtblij.be. Zo maak je kans op de lokale prijzenpot. Deelnemende handelaars herken je aan de affiche met als slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’.
Met de actie probeert Kalmthout haar inwoners op de fiets te krijgen voor korte verplaatsingen of om te voet boodschappen te doen. Fietsen en wandelen is gezond en vermindert de verkeers- en parkeerdrukte. Bovendien maakt ‘Zo Dichtblij’ je bewust van het belang van een bruisende dorpskern én je stimuleert de detailhandel, horeca en ondernemerschap.
Wil je als handelaar/ondernemer deelnemen aan de campagne ‘Zo Dichtblij’? Registreer je vandaag nog op www.zodichtblij.be. Vanaf 18 april verdeelt de milieudienst het campagnemateriaal.
info:  duurzaamheid@kalmthout.be, 03 620 22 64

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder