Zandvliet Sport wint polderderby tegen Berendrecht Sport

Het slechte weer kon de opkomst niet hinderen bij de polderderby op het terrein van Berendrecht Sport, waar een aanzienlijk publiek, waaronder zo’n 80 personen die voor de wedstrijd genoten van frietjes met stoofvlees, zich verzamelde. Ondanks de ongunstige weersomstandigheden heerste er een gezellige sfeer onder de toeschouwers die hun lokale voetbalteams aanmoedigden.

De polderderby begon om 15 uur, met de bezoekende ploeg uit Zandvliet die in de eerste helft de leiding nam met doelpunten van Rens Van der Aa en Sven Laplanche, waardoor ze met 0-2 voorstonden bij rust. De thuisploeg maakte een opmerkelijke comeback in de tweede helft, met doelpunten van Maxim Beirens en Ferdy Dankers, waardoor de stand 2-2 werd. Hoewel de bezoekende doelman Robbe Buys met een indrukwekkende redding een Berendrechtse voorsprong wist te voorkomen, slaagde Sven Laplanche erin zijn tweede goal van de middag te scoren, waardoor Zandvliet uiteindelijk met 2-3 zegevierde in een enerverende polderderby.