Zandvliet Sport wint Polderderby met 0-2 op het veld van Berendrecht Sport

BERENDRECHT – In het voetbal in derde provinciale heeft Zandvliet Sport met 0-2 gewonnen op het veld van Berendrecht Sport. Met de overwinning springt Zandvliet naar de vijfde plaats in het klassement, Berendrecht staat elfde. Veel supporters waren aanwezig op de Polderderby en zorgde voor een goede sfeer.

Op zondag 9 oktober stond de Polderderby tussen Berendrecht Sport en Zandvliet Sport op het programma in derde provinciale. Beide ploegen konden een overwinning goed gebruiken. Onder een fantastische sfeer en met veel supporters aan de zijlijn werd de polderderby om 15u op gang getrapt.

In een intense en harde derby komt Zandvliet Sport al in de eerste helft op voorsprong. Na 21 minuten trapt Van Mirlo de 0-1 binnen. Met die voorsprong gaat de uitploeg de rust in. In de tweede helft zien we hetzelfde voetbal. Beide ploegen creëren kansen en spelen een bikkelharde derby. De thuisploeg krijgt de gelijkmaker niet tegen de netten en zoals zo vaak valt de goal dan aan de overkant. In de 85ste minuut trapt Maes de 0-2 en de eindstand binnen.

In het klassement springt Zandvliet nu naar een vijfde plaats in derde provinciale met 11 op 18. Berendrecht staat elfde met 6 op 18. Ondanks het verlies voor de thuisploeg was de sfeer toch fantastisch tussen de supporters van beide ploegen. Langs beide kanten van het veld verenigden de supporters zich voor een gezellige namiddag voetbal. FC Ekeren blijft aan kop in derde provinciale met 18 op 18, na een overwinning met 0-2 op het veld van Wijnegem.