Yana Breugelmans uit Ekeren finaliste Miss Fashion 2017

Yana Breugelmans
Met ons doel om u op de hoogte te houden van het laatste regionale nieuws, kunnen we u het nieuws van deze Ekerse schone niet ontnemen.
Tussen alle jonge vrouwen die deelnemen aan de alom vertegenwoordigde missverkiezingen zit ook Yana Breugelmans.
Finaliste Yana Breugelmans is een 20 jarige jonge meid, wonende te Ekeren, met een achtergrond in de dans. Gedurende haar middelbare school volgde ze een dansopleiding. Maar na een jaar te werken als professionele danser in het buitenland heeft ze het roer volledig omgegooid. Zo studeert ze nu Rechtspraktijk aan de Karel de Grote-hogeschool.
Dit jaar besliste zij om deel te nemen aan de missverkiezing Miss Fashion. Als danseres heeft Yana weinig goede ervaringen in het met elkaar omgaan gedurende een competitiestrijd, maar tijdens deze missverkiezing voelt zij het helemaal anders aan.
Het avontuur van Miss Fashion is voor haar een totaal nieuwe ervaring, aangezien er volgens haar geen competitiestrijd heerst onder de potentiële Missen. Er heerst een aangename en ongedwongen sfeer. Waarbij zij eensklaps alle clichés uit de missenwereld band.
Tijdens haar weinige vrije tijd houdt Yana zich voornamelijk bezig met fotoshoots en hostessenwerk. Maar ook gezellig keuvelen met vrienden ontbreekt niet in haar agenda.
Wil je haar ervaringen volgen? Dan kan je haar terugvinden op haar persoonlijke finalistenpagina op facebook:
Finaliste Miss Fashion 2017 Yana Breugelmans
Of wil je je helemaal laten gaan? SMS dan MF(spatie) 11 naar 6687

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder