Wuustwezel geeft aan Nepal

De aardbeving in Nepal treft heel wat mensen. Gebouwen zijn ingestort en velen zijn overleden. De gevolgen voor de bevolking laten ook het gemeentebestuur van Wuustwezel niet onberoerd. Op maandag 4 mei besloot het college van burgemeester en schepenen om een storting van 1.500 euro te doen ten voordele van de noodhulp in Nepal.
Schepen May Aernouts (CD&V): “Noodhulp is belangrijk en nodig om het hoofd te bieden aan crisissituaties, waar ook ter wereld. Jaarlijks is er in het gemeentelijk budget dan ook een krediet voorzien voor nationaal gecoördineerde hulpacties waarbij het noodzakelijk is om snel actie te nemen.”
Ook jij kunt helpen!
Het gemeentebestuur doet een warme oproep aan alle inwoners om dit voorbeeld te volgen en ook een bijdrage te leveren aan de actie S.O.S. Nepal van Consortium 12-12. Wil je in Wuustwezel een actie opzetten ten voordele van noodhulp aan Nepal, dan kun je hiervoor kosteloos de gemeentelijke infrastructuur gebruiken. Neem hiervoor contact op met de dienst vrije tijd op het nummer 03 690 46 79.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *