Workshop: Intuïtief beeldhouwen binnen en buiten


Sinds februari van dit jaar kan men binnen beeldhouwen in het atelier van Jeanny Ritzen in Calfven. Dit bevalt zo goed, dat Jeanny hiermee doorgaat op de woensdagmorgen. Voor de mensen die liever in de buitenlucht werken, zijn tuin en werkplaats weer geopend op de woensdagmiddag, donderdag- en zondagochtend.
Wie gemakkelijk wil zitten in het gezellige schilderatelier kan elke woensdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur aan de slag. Binnen werk je met een zachte kleine steen en kun je met vijlen en schuurpapier jouw beeld vormgeven.
Wie in de tuin of (eventueel verwarmde) werkplaats buiten werkt, heeft ook de mogelijkheid diverse machines te gebruiken. De keuze van formaat en type steen is hier groter. Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur, donderdag- en zondagochtend van 09.30 tot 12.30 uur.  De workshops zijn geschikt voor iedereen.  Graag vooraf aanmelden Jeanny Ritzen Calfven 161 (4641 RJ) te Ossendrecht. www.jeannyritzen.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder