Rij de Striproute en verzamel bladwijzers


De Striproute is een interactieve fietstocht door Brasschaat, Brecht, Kapellen, Kalmthout, Zoersel, Wuustwezel en Schoten. De geoefende fietser kan zich wagen aan de 110 km lange striplus. Wie het graag rustiger aan doet, kan kiezen voor één van de vijf korte lussen of kan overnachten in een sfeervolle B&B. Onderweg is er een belevingsvol aanbod voor zowel recreatieve fietsers, gezinnen met kinderen als echte stripfanaten.
Net als in 2016 zal ook dit jaar een actie van start gaan waarbij je 16 bladwijzers kan verzamelen. Vanaf 1 april krijg je bij de aankoop van de Striproutebrochure (4 euro) ook acht bladwijzers. De resterende acht kan je verkrijgen in de deelnemende striproutegemeenten. Verzamel ze allemaal!
In Kalmthout kan je de brochure kopen bij de Dienst voor Toerisme (Putsesteenweg 131), in het Arboretum (Heuvel 8) en in Station Heide (Heidestatieplein 4). De losse bladwijzer is te verkrijgen bij dagbladhandel Boeckaert (Heidestatiestraat 50) en dagbladhandel Paparazzi (Kapellensteenweg 181).
Info: www.striproute.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder