WK Buikschuiven te Zandvliet

WK-Buikschuiven
Het WK Buikschuiven gaat zijn vierde editie in. Vanaf een grote stelling van 7 meter hoog vertrekken 2 lange plastieke banen. Deze worden perfect glad gehouden door veel water, honderden liters schuim en ‘baancommissarissen’ die alles in het oog houden.  Ook is er een kortere schans die uitkomt in een zwembad. Een tip om goed te landen: een goede start nemen, plat op de buik en gaan!
In verschillende disciplines strijden de deelnemers voor de titel. Zo is er de afstandsronde, bel-ronde, freestyle, touch-the-monkey,… Zowel individueel en als groep kan u deelnemen. Ook aan de kleinsten is gedacht met een speciale kidsronde voor kinderen van 3 tot en met 13 jaar. Winnaars worden beloond met een beker, medaille en eeuwige roem als wereldkampioen in één van de disciplines.
Voor bezoekers en supporters is het WK ook een hele belevenis. U kan genieten van de spectaculaire stunts van de deelnemers in een leuke strandsfeer. Natuurlijk mag een cocktailbar en foodcorner niet ontbreken.
’s Avonds is het tijd om de benen los te gooien met een optreden van Vic Smetley and the Bastards. Nadien kan u een dansje placeren op het ‘strandbal’ met DJ Marcin en DJ Jeffius.
WK Buikschuiven gaat op zondag 14 augustus door op het terrein aan de Leeuw van Vlaanderen, Antwerpsebaan 413, Zandvliet en start om 13.30 uur.   Prijsuitreiking om 18 uur.  Om 19 uur: optreden Vic Smetley and the Bastards
22 uur: DJ Marcin, DJ Jeffius en Nibat en optreden van ‘Live sax by Nathan’
info: www.wkbuikschuiven.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder