Winterspeurtocht met gekke kat Hobbel in Arboretum

Kom deze kerstvakantie in Arboretum Kalmthout heerlijk buiten spelen en speuren met Hobbel, een te gekke kat.   Copyright: © Arboretum Kalmthout

KALMTHOUT – Tot en met 7 januari kan je op winterspeurtocht in het het Arboretum te Kalmthout. Welkom in de wonderlijke wintertuin van Arboretum Kalmthout!

Terwijl de meeste bomen en planten rusten, mag jij lekker op ontdekking gaan in de sporen van een te gekke kat: Hobbel! Sluipend, met sprongetjes, van de hak op de tak, op zoek naar leuke verstopplekjes en opdrachtjes.
Met je speurkaart in de hand, wordt samen buitenspelen deze kerstvakantie héérlijk. Klaar met speuren? Dan wacht je nog een laatste, leuke verrassing om mee aan de slag te gaan, thuis of in de cafetaria.

Doe je winterjas en je laarzen of stapschoenen aan, en beleef tijdens de kerstvakantie enkele uurtjes buitenplezier. Ideaal voor kinderen tussen 4 en 10 jaar, én hun familie.

Je kan elke dag van 10 tot 17 uur (enkel gesloten op 25 december en 1 januari) op winterspeurtocht in het Arboretum, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België – T +32 (0)3 666 67 41 – E info@arboretumkalmthout.be

Info & tickets: www.arboretumkalmthout.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *