Winkeliersvereniging ‘Samen Mariaburg’ deelt prijzen uit en spaart voor een goed doel

  Nadine Van Hoegaerden (midden) is de gelukkige winnaar van de elektrische fiets.
Links districtsburgemeester Koen Palinckx, districtsschepen Marc Elseviers en Heidi Geeraerts, voorzitter van Samen Mariaburg.
Rechts  Kevin Smets van Vélo Vonk.  Hij leverde de fiets aan de winkeliersvereniging.

MARIABURG – De winkeliersvereniging ‘Samen Mariaburg’ maakt traditioneel op hun nieuwjaarsreceptie de winnaars bekend van hun eindejaarsactie. Ieder jaar staat een goed doel in de kijker. Het hele jaar werd geld verzameld voor het inloophuis Casa Callenta uit Brasschaat.

Casa Callenta biedt een warm (t)huis voor en door lotgenoten met kanker en hun omgeving. “De vereniging kan rekenen op een enthousiaste groep medewerkers in een fijne samenwerking met diverse partners”, vertelt Els Dehaemers, coördinator van Casa Callenta. VillaMax, ook uit Brasschaat, is het nieuwe goede doel waarvoor dit jaar actie wordt gevoerd. VillaMax biedt kosteloze vakantie op maat voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Coördinator Yves Bisschops gaf een korte presentatie. Casa Callenta kreeg 1.000 euro, plus 200 euro en een zeefdruk met certificaat van Giraphix, overhandigd door Chris De Groof.

Yves Bisschops van VillaMax gaf enige toelichting.

Een cheque van 1.000 euro en extra 200 euro en een zeefdruk voor Casa Callenta, vertegenwoordigd door Els Dehaemers.

Miriam en Ronny van Summerwine verwelkomden de gasten van ‘Samen Mariaburg’ in hun zaak in de Edward Caerststraat. “Onze eindejaarsactie kent een stijgend succes”, zei voorzitter Heidi Geeraerts. “Er wordt meer lokaal gekocht.” Geeraerts wees op de goede samenwerking tussen het gemeentebestuur van Brasschaat en het district Ekeren. Marc Elseviers, districtsschepen voor onder meer lokale economie was vol lof over de inzet van de handelaars. “Jullie kloppen vele uren. Na sluitingsuur volgt nog de administratie en sommigen maken nog tijd voor de handelsvereniging.”

bloemen voor Miriam Savels en Heide Geeraerts.

Naast 130 prijzen deelde ‘Samen Mariaburg’ 5 hoofdprijzen uit, waaronder één elektrische fiets ter waarde van 2.390 euro. Nadine Van Hoegaerden was de gelukkige winnaar. Charlotte Grare won een waardebon van 300 euro, een bon van 200 euro ging naar Colette Schepens en René Jorissen en Leslie Vereesen wonnen elk 100 euro. (mw)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *