Win vrijkaarten voor Try Out “Song Circle” met Kris Wauters, Klaas Delrue en Jan De Campenaere

copyright Alex Vanhee

ZANDVLIET – Tijdens Song Circle zie je 3 gepassioneerde artiesten samen aan het werk. Om de beurt spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek.

Kris Wauters kennen we als de helft van Clouseau. Als songwriter schreef Kris talloze hits, van ‘Altijd heb ik je lief’ over ‘En Dans’ tot ‘Wil niet dat je weggaat’. Klaas Delrue is dan weer de man achter Yevgueni. Hij schrijft liedjes die groots zijn vanuit hun kleine, alledaagse herkenbaarheid: ‘Als Ze Lacht’, ‘Propere Ruiten’, ‘Adem’. Jan De Campenaere noemt zichzelf ook weleens ‘Venus In Flames’. Songwriting is zijn lust en zijn leven. Hij scoorde zelf met ‘Better Man’, ‘Dance With Me’ of ‘Hanging On’.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 9 september in de concertzaal van Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keysershoeve 66 te Zandvliet. Aanvang 20.30 uur.

Inkom: Vvk: 10 euro, kassa: 12 euro, kansentarief: 2 euro

Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 3 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor woensdag 6 september een mailtje naar redactie@publipolder.be De winnaars worden persoonlijk via mail verwittigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *