Win vrijkaarten voor The Golden Years 2011

De 23ste editie van The Golden Years op zaterdag 10 december in het Antwerpse Sportpaleis staat helemaal in het teken van de bubblegum, de teenyboppermuziek en de glamrock uit ‘the Seventies’. Het publiek keert terug naar de tijd van de felgekleurde en strakke glitterkleding, de plateauzolen en de dikke lagen schmink, samen met The Sweet, Mungo Jerry, Middle of the Road, Slade, Alvin Stardust, the Rubettes en voor het allereerst ook Albert Hammond.

The Golden Years 2011 – ‘ Special Glamrock 1970s’ – Antwerps Sportpaleis op zaterdag 10 december om 20.30 uur; kaarten 22,50 – 30 – 37,50 – 45 euro via Tele Ticket Service 070/345 345 www.teleticketservice.com en wwww.sportpaleis.be

Wij geven 3 x 2 tickets weg – mail naar redactie@publipolder.be voor 6 december en maak kans op een duoticket


Golden Years schenkt 18.592 euro aan sociale doelen.
The Golden Years maakt jaarlijks naast fans van ‘golden oldies’ ook sociale organisaties gelukkig.  Op de persconferentie voor de 24e uitgave van 10 december 2011 vielen het Antwerpse Sint-Jozefinstituut op Luchtbal  (BuSO,  JOSO uit Etterbeek en de vzw Albe uit Kapellen  in de prijzen. Ze kregen elk een chèque ter ondersteuning van hun werking overhandigd.
3.000 euro wordt geschonken aan het Sint-Jozefinstituut BuSO, gelegen aan de Galjoenstraat.   Joso/Etterbeek ontvangt net als vorig jaar 2.500 euro.
Niet minder dan 13.092 euro gaat naar  vzw Albe in Kapellen, aan de Lobelialaan.  Albe voorziet in een begeleidende woon-en leefsituatie voor 45 bewoners met een lichte of ernstige mentale handicap.  De ALternatieve BEgeleiding maakt het voor deze mensen mogelijk meer uitzicht te vinden op een levensloop buiten de instelling.  Albe-bewoners verblijven in een klein kasteel en 2 huizen.
Het geschonken bedrag zal besteed worden aan de installatie van een  combisteamer en koelcel.   Meer info:    www.albevzw.be                erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *