Nieuw supporterslokaal Kevin Pauwels

Vanaf heden hebben wij een nieuw supporterscafé, Café ’t Centrum Heidestatieplein 8 2920 Kalmthout. Dit is aan de kerk van Heide Kalmthout.
Reden: De laatste maanden waren Kevin’s uitslagen super. Maar de sfeer in ons café was dit minder.
Wat de reden hiervan is laten we in het midden. Maar we vonden dat het tijd was om de negatieve spiraal om te buigen naar een positieve en daarom hebben we afgelopen maandag een spoedvergadering ingelast en unaniem besloten er de stekker uit te trekken en een nieuw supporterscafé te zoeken. Dinsdag zijn we onze supportersspullen gaan ophalen en Olivier en Vincent bedankt voor alles wat ze voor de club betekend hebben. Na wat zoekwerk zijn we uitgekomen bij café ’t Centrum in Heide Kalmthout.
Dit café biedt heel wat troeven. Het is gelegen in het opgewaardeerde centrum van Heide, vlak bij het station. Heeft ruim parkeergelegenheid en je kan met de trein komen, Katleen zal ons met open armen ontvangen.
http://www.tcentrum.be/

We kunnen er ook de wedstijd op groot scherm herbekijken en gezellig napraten met een pint of een bord soep  Ook kan je er je frieten van het frituur,piza,s e.d nuttigen en nog nagenieten van de mooie wedstrijden van Kevin.
Kortom wij hopen dat we er nog veel mooie momenten mogen beleven en verwachten jullie allemaal op 11 december bij onze volgende busuitstap naar Overijse .

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder