Win vrijkaarten voor optreden Michael Schack

EKEREN – Schack brengt in zijn wervelende theatershow ‘Drummer Ex Machina’ met zijn typerend spectaculaire speelstijl en komische inslag een prachtig muzikaal verhaal tot leven. Op eigenzinnige wijze beschrijft hij de taferelen die voor, achter en tussen coulissen en in de opnamestudio plaatsvonden.
Hij neemt het publiek ook mee naar de wereldtournees met onder meer Netsky, de intense rondjes doorheen de Benelux met Clouseau, Soulsister en Ozark Henry, en zijn avonturen in het over alle vijf continenten uitgestrekte circuit van internationale muzikanten festivals en events. 

Dat een drummer zich ondertussen als ‘volwaardig’ solomuzikant op een podium kan zetten, en enthousiastelingen over heel de wereld kan bedwelmen met een ‘beat’, is de verdienste van een bijzondere artiest die begin jaren ‘90 met het toen doorbrekende Blue Blot professioneel aan de slag ging – en vandaag nog steeds even jeugdig als toen solo en onder meer ook met Milk Inc. koning Regi al diens Sportpaleis shows speelt.

Het wordt sowieso smullen van de anekdotes, van de interactief aangestuurde beelden en live-gespeelde interpretaties uit de rijk gevulde carrière van een muzikant die uit de achtergrond is getreden, van Oslo tot Auckland, van Antwerpen over Los Angeles tot in Tokyo. Een man die er in alle opzichten staat: als artiest, als verteller en als wereldvermaarde virtuoos, letterlijk rechtopstaand achter zijn V-Drums.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 27 april om 20 uur in 252 cc Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252 te Ekeren.

Tickets: Vvk: 14 euro, Kassa: 16 euro – Kansentarief: 4 euro

Wij mogen van 252 cc 3 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 18 april naar redactie@polderke.com De winnaars worden via mail verwittigd

foto: 252 cc – Bert Verbraak

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder