Vrijetijdscentrum De Schelde geeft gratis duotickets weg voor de lezing over introversie ‘Zwijgen is goud’

BERENDRECHT – Zowat een derde tot de helft van de wereldbevolking is in min of meerdere mate introvert. Maar wat wil dat concreet zeggen? In de lezing ‘Zwijgen is Goud: introvert in een extraverte wereld’ belicht Ellen Jansegers alle aspecten van introversie.

Ze gaat hiermee in tegen alle clichés en roept op om eindelijk de positieve kanten van introversie te erkennen. Deze lezing wisselt theoretische inzichten af met persoonlijke anekdotes en citaten uit interviews met meer en minder bekende introverten.

Na een depressie en burn-out werd het Ellen Jansegers duidelijk dat ze haar stille en gereserveerde kant niet langer kon en mocht wegduwen. Ze is bezieler van www.hetstillemeisje.com, een blog over introversie, hoogsensitiviteit, creativiteit en mentaal welzijn.

Deze lezing wisselt theoretische inzichten af met persoonlijke anekdotes en citaten uit interviews met meer en minder bekende introverten.

Praktisch: donderdag 11 april om 20.30 uur, bib Viswater, Tongerlostraat 2Berendrecht.

Inkom: Abonnement (6 lezingen): 30 euro, Kansentarief: 2 euro, Kassa: 8 euro, Vvk: 6 euro

https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/zwijgen

Stuur ten laatste tot en met 7 april een mailtje met je naam, mailadres en telefoonnummer naar vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be.

foto: Vrijetijdscentrum De Schelde

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *