Win vrijkaarten voor optreden Fleddy Melculy in Moorlandzaal te Stabroek


Op zaterdag 25 maart 2017  komt Fleddy Melculy, supp. Stavast, naar de Moorlandzaal in Stabroek  
Van horen zeggen hoor je veel flauwekul dus zeggen de heren van Fleddy Melculy zelf dat ze Belgische metalsensatie zijn, zowel maatschappelijk als muzikaal urgent en relevant. En het straffe is dat ze dat ook zijn en nog amusant ook. Nooit een vervelend moment tijdens hun concert.
Voormalig Heideroosjes frontman Marco Roelofs kan het niet laten, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. En dus wil Roelofs weer rocken. Hij smeedde een set nieuwe songs. Geen punk maar stevige Nederlandstalige rock. Met een randje, want het tekstuele engagement blijft. Op het podium mannen van STAVAST.
Een krachtig muzikaal huwelijk voor een avond. Moorland zal knallen.
Deuren open om 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Inkom : 15 € vvk, 17 € aan de kassa, senioren en studenten 2 € korting; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard;
Info en reservatie : cultuurdienst, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be – Organisatie : cultuurraad Stabroek
Wij mogen van de organisatie 5 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 22 maart naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder