Kas brengt "Doornroosje – een sprookje voor kinderen?"


Het Antwerps Barok Ensemble is een gevestigde waarde in het Antwerpse muzieklandschap en bestaat uit Pauline Bergsma en Jef Van Boven (traverso), JeongSun Goo (barokviool), Hilde Van Hoijweghen (barokcello) en Marie-Ange Boost (klavecimbel en orgel). Stuk voor stuk professionele musici die de barokmuziek willen kenbaar maken in een gezellige kamermuzieksfeer.
Het Antwerps Barok Ensemble opteert ook voor bewuste interactie met het publiek, dat op onverwachte momenten actief betrokken wordt bij de voorstelling.
KAS heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van schoolvoorstellingen voor leerlingen van Stabroek en Hoevenen. Met het project “Doornroosje” brengt KAS, samen met het Antwerps Barok Ensemble, de barokmuziek en instrumenten letterlijk tot in de klas.
Op 17 maart wordt in de aula van de school De Rekke te Stabroek “Doornroosje” opgevoerd. Woordkunstenares Katty Wtterwulghe leest het sprookje van Doornroosje, het Antwerps Barok Ensemble zorgt voor muzikale intermezzi. Ook in de St.Catharinaschool wordt een opvoering voorzien.
Diezelfde avond vindt in de Kapel van de Heuvels aan de Waterstraat een concert plaats van het Antwerps Barok Ensemble. Op het programma ““Un Arco di Gioia” – met muziek van Bach, Telemann en Locatelli en de vraag: Doornroosje, een sprookje voor kinderen?
Vrijdag 17 maart 2017 – Schoolvoorstelling in Basisschool “De Rekke” en in de St. Catharinaschool
Avondvoorstelling: 17 maart 2017 om 20.20 u Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30 Kapellen (deuren open om 19.45 u)
Tickets: 17.00 € – Voorverkoop (tot één uur voor de voorstelling): 14.00 € – www.kasattenhoven.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder