Win vrijkaarten voor optreden An Pierle en Koen Gisen bij KAS.

KAPELLEN – Op vrijdag 21 april brengen An Pierlé en Koen Gisen een “best of” van hun samenwerking naar ’t Kerkske te Kapellen.

An Pierlé en Koen Gisen zijn een begrip geworden. Partners in life & musical crime sinds ongeveer 1997. Om de ettelijke platen in diverse bezettingen, solo uitstapjes, en het leven zelve te vieren, keren An Pierlé en Koen Gisen terug naar de basis. In een zo puur mogelijke vorm, piano & zang en basklarinet & sax. Zo simpel dat ze bijna vergeten waren hoe goed dat werkt.

Met een bijna 25 jaar overspannend arsenaal aan liedjes hebben ze heel wat om uit te kiezen.

Van de finale in de Rock Rally 1996, over haar debuutalbum “Mud Stories”, het duet met Guido Belcanto en de bekroonde filmmuziek voor Jaco Van Dormael’s “Le tout nouveau testament” tot “Clusters” uit 2017…

Of hoe liedjes uiteindelijk hun sterkte bewijzen in de meeste naakte vorm. Een ontroerend parcours van een tot gerenommeerde producer uitgegroeide instrumentalist en een speels gebleven zangeres met die stem die hart en ziel binnen sijpelt.

Kom jullie jeugdherinneringen en nieuw werk herbeleven en ontdekken!

Het optreden vindt plaats op vrijdag 1 april 2023 om 20.20 in ‘t Kerkske, Kapelsestraat 182 te Kapellen. (ruime parking)

tickets: 23.00 euro – voorverkoop (tot 24 u vooraf): 20.00 euro

Info: www.kasattenhoven.be

©Tim Theo Deceuninck

Wij mogen van KAS 2 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 14 april 2023 naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *