Win vrijkaarten voor concert van Camille Camille en Renata Louisa

©cc252 Ekeren

EKEREN – Stap in de betoverende muziekwereld van Camille Camille, de Belgische singer-songwriter en beeldend kunstenaar uit Amsterdam. Met haar unieke stem en bedwelmende melodieën van betoverende bedroom folk weet ze hoop en melancholie op prachtige wijze te verenigen. Van de straten tot het podium en van de studio tot haar drijvende huis in Amsterdam, Camille blijft haar publiek betoveren met haar muziek.

Laat je meeslepen door haar magische klanken en ervaar hoe Camille Camille je ziel weet te kalmeren. Met haar debuutalbum “Could You Lend Me Your Eyes” en een nieuw album in de maak, is ze klaar om de wereld te veroveren.

Renata Louisa is het muzikale alter ego van Hanne Peetermans, een getalenteerde artiest met een warme en soepele stem. Ze brengt eerlijke en dromerige songs die haar gevoelswereld verkennen, beïnvloed door artiesten als Feist, Paul Simon en Kate Bush. Haar muzikale reis wordt ondersteund door Gerben Brys (Ottla) op bas, Olivier Penu (The Calicos) op drums en Lukas Somers (Yong Yello) op gitaar. Samen creëren ze een betoverende muzikale ervaring die je raakt en meeneemt op een bijzondere reis.

Het concert vindt plaats op zaterdag 18 november om 20.15 uur in 252 CC, Veltwijcklaan 252 te Ekeren.

Prijzen: vvk: 12 euro – kassa: 14 euro

Info: 252cc@antwerpen.be – www.252cc.be – tel.: 03 292 67 30

Wij mogen van cultuurcentrum Ekeren 5 x 2 tickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 14 november 2023 een mailtje naar redactie@publipolder.be . De winnaars worden via mail verwittigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *