Win kaarten voor het orgelconcert voor restauratie Bremserorgel

Het Orgelcomité organiseert zondag 18 mei, om 15 uur, in de St.-Laurentiuskerk Antwerpen-Schoonbroek een concert waarvan de opbrengst bestemd is voor de restauratie van het historische Bremserorgel uit de voormalige Sint-Laurentiuskerk van Wilmarsdonk. Dat orgel staat nu in de Sint-Laurentiuskerk.
Het Antwerps Barokensemble met Cristel De Meulder, sopraan, Pauline Bergsma en Jef Van Boven, traverso, Hilde van Hoijweghen, barokcello, Marie-Ange Boost, klavecimbel, Katty Wtterwulghe, vertelster en Martin Hoevenaars, mimespeler, brengt “Una storia d’Amore”. In Verona (Romeo en Julia) komen nog steeds liefdesbrieven aan van over de hele wereld.  De vertelster draagt beroemde teksten voor, die alterneren met toepasselijke muziekstukken uit de Italiaanse barok. Het wordt een interactief programma. Toegangskaarten kosten 12 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij aanvang van het concert.
Eén bezoeker van onze website kan twee gratis kaarten bekomen als ze voor woensdagavond, 14 mei om 20 u. een mailtje sturen naar  bremserorgel.laurentius@telenet.be met in de mededeling “gratis kaarten De Polder”
Uiterlijk op vrijdagavond, 16 mei krijgen ze dan het goede (de winnaars) of mindergoede nieuws. De kaarten zullen aan de inkom liggen.
De opbrengst van het concert gaat naar de restauratie en het terug speelklaarmaken van het beschermde Bremserorgel uit de voormalige Sint-Laurentiuskerk van Wilmarsdonk.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *