Wielerwedstrijd Polderkampioenschap zondag 5 juni 2022

STABROEK – Traditioneel bij de kermis (4 tot 8 juni) in het centrum van Stabroek hoort er een kermiskoers. Deze wielerwedstrijd vindt plaats op zondag 5 juni.

Zondag 5 juni wordt na twee jaar onderbreking terug een kermiskoers voor lokale niet aangesloten renners ingericht. Deelnemende ploegen zijn de lokale wielerclubs uit Stabroek en de buurgemeenten. De bedragen die te winnen zijn door middel van premies en de eindwinst schenken de ploegen aan een door hun gekozen goed doel.

De koers start om 15.15 uur ter hoogte van café De Klok in de Dorpsstraat. De renners leggen 9 rondes af van 7 kilometer, ook dames zijn welkom. Zij rijden enkele ronden minder.

Voorafgaand aan de koers rijden de fietsvrijwilligers van de Vluchtheuvel hun ronde hopelijk aangemoedigd door een massa volk.

Verkeersmaatregelen
Stilstaan- en parkeerverbod op 5 juni (oa. voor de lokale omleiding en het verkeersvrij maken van het parcours): – Abtsdreef tussen Mispelaarlaar en Laageind aan beide zijden; Mispelaarlaan tussen Abtsdreef en Esdoornlaan, aan beide zijden. Esdoornlaan, aan beide zijden. Parklaan tussen Esdoornlaan en Meidoornlaan, behalve op de parkeerhaven. Dorpsstraat tussen Meidoornlaan en Abtsdreef, aan beide zijden; Dorpsstraat tussen Grote Molenweg en Kleine Molenweg, aan de zijde van de even huisnummers; Hoogeind tussen Grote Molenweg en Danckerseweg, langs de zijde van de even huisnummers. Danckerseweg: aan beide zijden.

Eenrichtingsverkeer voor gemotoriseerd verkeer op 5 juni tussen 13u00 en 19u00: Hoogeind (vanaf Danckerse Weg) en Dorpsstraat (tussen Grote Molenweg en Abtsdreef) met als toegelaten rijrichting van Hoogeind (Danckerse Weg) naar Abtsdreef/Laageind. Abtsdreef (tussen Dorpsstraat/Laageind en Mispelaarlaan) met als toegelaten rijrichting van Laageind/Dorpsstraat naar Oud Broek. Oud Broek, tussen Abtsdreef en Danckerse WEg, met als toegelaten rijrichting van Oud Broek naar Hoogeind. Rijstraat, tussen Hoge Weg en Ettenhoven, met als toegelaten rijrichting van Ettenhoven naar Hoge Weg.

Omleiding voor doorgaand verkeer vanaf 13u00 tot vrijgave: Richting Kapellen komende van A12: Laageind via Abtsdreef, Mispelaarlaan, Esdoornlaan, Parklaan, Meidoornlaan, Kleine Molenweg, Ettenhoven richting Kapellen.
Richting Kalmthout komende van A12: Laageind via Abtsdreef, Mispelaarlaan, Esdoornlaan, Parklaan, Meidoornlaan, Kleine Molenweg, ’s Hertogendijk, Waterstraat via N11 naar Kalmthout.
Richting Stabroek komende van Putte: eenrichtingsverkeer vanaf het Hoogeind richting Laageind.
Richting Stabroek komende van Hoevenen: eenrichtingsverkeer vanaf Dorpsstraat richting Laageind.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder