Wie wordt de elfde prins van de Lustige Gans Ekeren ?

EKEREN – Wie wordt de elfde prins van de Lustige Gans, dat zullen we weten op zaterdag 1 oktober, want dan organiseren enkele ruiters van de Lustige Gans het prinskesrijden in Ekeren. Dit is een evenement voor onze reserveruiters om die een fijne dag te laten beleven, en een voorproefje te geven hoe het zal zijn als het hun beurt is om op het grote Kristus Koningplein te rijden om koning te kunnen worden.

Pittig detail is dat de vrouwen van onze vereniging die willen ook mee mogen strijden voor de titel van prins.

De reserveruiters komen rond 11 uur bij elkaar om bij onze lieve altijd gastvrije boer Olivier de paarden op te zadelen, om van daaruit enkele cafés te bezoeken en om 15 uur beginnen ze eraan @ scouts terrein van den Bunt.

21 ruiters staan te popelen om de nieuwe Prins te worden of lukt het Jeroen Van den Bergh om de kop voor de 3de keer op rij te trekken ? Ze hebben er alvast véél zin in dit was al te merken op de nummertrekking, toen ze de lijst overliepen werden de achternamen luidkeels mee geroepen.

Hier en daar wordt al druk geoefend en iedereen denkt de manier te weten hoe ze moeten trekken.

Na de kroning van onze nieuwe Prins starten we met de nacht van de Gans in jeugdhuis Tel 18 waar hij of zij wordt gevierd en regelmatig in de hoogte zal worden gestoken.

Wij zorgen voor DJ, Tappers en Prins, jullie komen toch meevieren?

Plezier verzekerd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder