Wie Alternatieve Appelbollenloop loopt, steunt vzw ArmenTeKort

EKEREN – Sporters met een voorliefde voor zoet kijken ongetwijfeld uit naar de Appelbollenloop. Deze smakelijke loop in Ekeren ziet er door de coronamaatregelen deze keer iets anders uit. De Alternatieve Appelbollenloop kan gelopen worden vanaf 21 december tot ‘verloren maandag’.

Op deze sportieve, gezellige en smakelijke jogging is iedereen welkom. Deelnemers kiezen zelf de afstand die het beste bij hen past: 5 of 10 kilometer. Lopen doet iedereen op zichzelf of in zijn/haar eigen bubbel.

Wie wil deelnemen, betaalt vooraf 5 euro. Hiervoor krijgt de loper een appelbol. De rest van de opbrengst gaat naar vzw ArmenTeKort. Zij fietsen en lopen sowieso al samen naar 25 000 km voor 5 000 buddys. Wie meer wil weten over het buddy-project, surft naar www.armentekort.be.

De Appelbollenloop gaat door van 21 december tot en met 11 januari 2021. Start- en aankomst aan Hof De Bist, Veltwijcklaan te ekeren. Het parcours is te vinden op www.ekeren.be > Alternatieve Appelbollenloop. Opgelet: dit parcours heeft wegwijzers maar is niet afgezet. Door de verkeerssituatie is dat voor de duurtijd van het evenement niet mogelijk.

Inschrijven kan tussen 21/12 en 7/1 via http://bit.ly/3rdMZVi.
Bij inschrijving ontvangt elke loper een bon voor een appelbol, op te halen bij de betreffende bakker tussen 5 en 9 januari 2021.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *