Werken in centrum Ekeren in fase 5Begin van de maand werd fase 5 van de werken in Kloosterstraat-Blarenstraat-Dorpsstraat ingezet. Van aan kruispunt Boerendijk-Bilderdijkstraat tot en met kruispunt met Lange Sterrestraat is de Kloosterstraat afgewerkt. In dit gedeelte zullen de voorziene bomen geplant worden na het vallen van de bladeren of van november tot maart.
Er wordt nu gewerkt van aan kruispunt Molenstraat tot kruispunt Driehoekstraat terwijl het stukje tussen Lange Sterrestraat en Molenstraat wordt afgewerkt De bovenlaag van de Kloosterstraatrijbaan werd opgebroken en als de riolering gelegd is, kan aan de bovenbouw begonnen worden.
De Blarenstraat is intussen ook volledig klaar op enkele kleine aanpassingen na. Het verkeer in de straat blijft natuurlijk nog wel enkel plaatselijk want de straat loopt dood op de werken in de Kloosterstraat.
De aannemer zit nog steeds binnen het voorziene tijdschema te werken zodat mag gehoopt worden dat de uiteindelijke voltooiing in maart zal kunnen gebeuren, zoals gepland. (jdh)
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *