Dorpsdag te Stabroek


Stay Events stelt najaarsprogramma voor
De eerste activiteit van het najaarsprogramma van Stay Events is weer de jaarlijkse Dorpsdag in Stabroek op zondag 24 september. Deze Dorpsdag is ondertussen een vaste waarde geworden, een gezellige bijeenkomst tussen sport- en cultuurverenigingen, hulpdiensten, gemeentelijke diensten, scholen, alsook handelaars en mensen uit eigen dorp.
De ploeg van Stay Events zorgt ook dit jaar weer voor een zeer gevarieerd aanbod aan amusement en een gezellige sfeer. Vanaf de Abtsdreef tot in het Hoogeind kan men kuieren langs de rommelmarkt, proeven van de heel gevarieerde “hapjes en drankjes” bij verschillende verenigingen, marktkramers. Er zijn ook demonstraties en muziekoptredens. In de namiddag zullen, tussen 13 en 16 uur, 4 feeën over de markt lopen om met de kindjes op de foto te gaan. De firma Aertssen stelt opnieuw, aan het einde van de markt, een kraan ter beschikking om u te laten genieten van een unieke kijk op dorp.
De markt wordt om 10 uur officieel geopend met muzikale begeleiding van “ ’t Jazzke” en loopt tot 18 uur. Meer info vind je op www.stayevents.be
Norbert Detaeye
Op 24 november organiseert Stay Events een concert met optreden van Norbert Detaeye in het Ravenhof, Oud broek te Stabroek. Detaeye beweegt zich in de jazz- en blueswereld sinds 1965. Hij was in 1966 tot 1987 pianist/zanger bij de legendarische Jeggpap New-Orleans jazzband, in die dagen het huisorkest van de Honky Tonk Jazzclub in Dendermonde. Norbert Detaeye laat u kennismaken met de authentieke muziek die gegroeid en vergroeid is met het Zuiden van de Verenigde Staten van Amerika, met de stad New-Orleans als centrum, en de grote uitstraling ervan op pakweg honderd jaar Westerse populaire muziek.
Deuren open om 19.30 uur, aanvang 20 uur. Het voorprogramma wordt verzorgd door Simon De Paepe, tweedejaars student conservatorium. Hij brengt klassieke muziek.
Kaarten: vvk.: 10 euro, kassa: 12 euro. Info en tickets: info@stayevents.be of +32 472 28 30 68
Sinterklaasshow
Stay Events nodigt op 25 november Sinterklaas en zijn Pieten uit in het kasteel Ravenhof, Oud Broek te Stabroek. Het sinterklaasfeest start me een leuk kinderspektakel. Nadien komen de Sint, zijn Hoofdpiet Primo, Tijdpiet Presto en nog twee artistieke Pieten, namelijk Grimepiet Picasso en Ballonnenpiet Balino op bezoek. Daarnaast zullen de kinderen verrast worden door 4 sprookjesfiguren waarmee ze kunnen knutselen en tekenen. Sinterklaas zal rustig de tijd nemen om alle kinderen tot bij hem te laten komen. Een fotograaf is aanwezig om een foto van uw kind bij de Sint te nemen. De foto kan nadien digitaal gratis verkregen worden. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus inschrijven vooraf is verplicht en kan tot 15 november of tot wanneer volzet.
De show start om 14 uur, het einde is voorzien rond 17 uur, voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Deelname: 10 euro per kind (lekkere verrassing van de Sint inbegrepen)
Info en tickets: info@stayevents.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *