Werken Hoogeind N111 zitten op schema

De werken in de werfzone, deel tussen Aldi en Danckersweg, zitten op schema. Daar de aannemer kleinere ploegen inzet, wordt de indruk gewekt dat er geen vooruitgang wordt geboekt. Dat is niet zo.
De dubbele rioleringen (DWA en RWA) zullen praktisch allemaal geplaatst zijn voor het bouwverlof van de aannemer (van 28/07 tem 15/08). Dienstputten en -rioleringen idem. Huisaansluitingen worden verder gezet na het bouwverlof. Idem voor opbraak/opspuiten oude dienstrioleringen.
Planning
Profilering zandfunderingen en voorbereidingen wegverharding voor de rijweg werden aangevat. Na het bouwverlof gebeurt dit voor het fietspad. Kantstroken aanleggen voor de rijweg gebeurt na het bouwverlof. In principe wordt de onderlaag van de rijweg (asfalt) geplaatst in augustus.
Fietspaden, voetpaden (beperkt deel), parkeerstroken en aansluitingen opritten worden aangelegd na de asfaltonderlaag (september). Bermen en diverse aanplantingen (in oktober). De toplaag asfalt is het sluikstuk en wordt over de volledig afstand N111 geplaatst.
Fase 3 werfzone tussen Danckerseweg en Plantinlaan
De nutswerken zijn hier voltooid en overgekoppeld. De nutswerken op Driehoek worden in principe afgerond voor het bouwverlof (overkoppelingen worden gerealiseerd voor september). Rioleringswerken starten in september of oktober langs de oneven huisnummers. Als deze voltooid zijn worden de rioleringswerken opgestart langs de even huisnummers. Eind dit jaar starten vervolgens de wegeniswerken. De huidige omleiding blijft van toepassing.
Fase 4 werfzone tussen Plantinlaan en Ertbrandstraat
Deze zal onmiddellijk na fase 3 starten.
 
info: http://www.stabroekmobiel.be/
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder