Werken aan je gezondheid en een fit lichaam via de Wellness Academie

Veel van ons kennen het wel. Goede voornemens naar gezondheid en fit zijn, en zelfs afslanken, maar op de een of andere manier lukt het niet of het is alleen niet vol te houden. Iedere woensdag vanaf 16 januari a.s. van 20.00u tot 22.00u houden Pepe Prinsen, Luc Crols, Gabby Maréchal en Marie-Janine Saris de Wellness Academie te Brasschaat.

Tijdens de gratis wekelijkse bijeenkomsten motiveert en stimuleert het team de deelnemers onder leiding van een persoonlijke coach. Iedere week wordt er aandacht besteed aan een verschillend onderwerp in relatie tot het verbeteren van de gezondheid. En iedere week wordt er samen gewandeld om het onderdeel lichaamsbeweging direct in de praktijk te brengen.

Er wordt in de sessies bijgehouden hoe het van binnen met het lichaam gaat. We meten de omvang in centimeters en doen ook een bodyscan. Hiermee worden de veranderingen in het lichaam gemeten. Samen wordt er op een leuke manier naar het uiteindelijke doel gewerkt. Dat is de intentie van de Wellness Academie.

Meer info over de Wellness Academie en/of over een gezonde levensstijl via de Herbalife voeding: Marie-Janine Saris, onafhankelijk Herbalife distributeur, tel. 0468 – 14.13.80

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *