Wellnessplatform Relaxy.be wilt uitgroeien tot grootste in Europa

Tom Herrijgers in wellnesscomplex – (foto Stijn By Me)

KALMTHOUT – In Vlaanderen bestaan er vandaag 330 privésauna’s. Daarvan zijn er momenteel 280 al aangesloten bij wellnessplatform Relaxy.be. “Door ons aanbod uit te breiden, willen we van marktleider in Vlaanderen uitgroeien tot de grootste in Europa”, klinkt beheerder Tom Herrijgers ambitieus. 

Privésauna
“Vandaag kennen gebruikers ons wellnessplatform vooral voor het zoeken van een privésauna of massages, maar wij willen ons aanbod verbreden met alles wat met ‘rust’ te maken heeft. Dan denk ik bijvoorbeeld aan yoga, meditatie of bomenknuffelen”, legt Tom Herrijgers uit.  

Boeking bevestigen
“In de eerste jaren was Relaxy.be een platform om een vrije plaats in een privésauna in Vlaanderen aan te vragen. Soms moesten mensen relatief lang wachten voor ze een bevestiging kregen. En dat geduld hebben velen niet”, beseft Tom Herrijgers. “Daarom hebben wij het wellnessplatform omgebouwd naar een boekingssysteem. Geef jij nu in dat jij morgen om 18u graag een privésauna wenst te bezoeken of dat je deze avond nog een rustgevende massage wilt ondergaan? Dan zal jij per direct een bevestiging krijgen van die boeking”, legt Tom Herrijgers uit.  

Tom Herrijgers in sauna – (foto: Stijn By Me)

Grootse groeiplannen
“Naast het omschakelen naar een boekingssysteem en het uitbreiden van het aanbod, willen we met Relaxy.be van marktleider in Vlaanderen uitgroeien tot het grootste wellnessplatform binnen Europa. Momenteel beheer ik het platform vanuit mijn kantoor in Kalmthout en heb ik twee collega’s die vanuit Hasselt instaan voor de dagelijkse opvolging, onboarding van klanten en volledige marketing. Onze bedoeling is om stelselmatig te groeien naar 10 medewerkers of meer. Na Vlaanderen richten we ons vizier op Nederland en de andere buurlanden. Daarna kan de rest van Europa volgen.”

Investeer mee via Spreds
“Om die groei te financieren, hebben we recent een samenwerking opgestart met Spreds. Zij begeleiden iedereen die mee wenst te investeren in ons wellnessplatform. Dat kan vanaf 500 euro met een bijhorend fiscaal voordeel van 45%. Wie interesse heeft, mag altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken”, besluit Tom Herrijgers van Relaxy.be 
Meer weten? https://campagne.relaxy.be/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *